Buffeer
Blandet buffet
- Elgkarbonader med løk og tyttebær
- Marinerte kyllingvinger
- Røkelaks med eggerøre
- Kalkunfilet med waldorfsalat
- Roastbeef med remulade
- Potetsalat
- Grøntsalat, dressing, brød, focaccia og smør
Pris per kuvert kr 645,- inkl. kaffe
Lokalleie fra kr 4000 til kr 8000 vil komme i tillegg.
Tradisjonelt koldtbord
- Gravet ørret med sennepssaus
- Røkelaks med eggerøre
- Spekemat med flatbrød og rømme
- Kalkunfilet med waldorfsalat
- Roastbeef med remulade
- Ostefat med kjeks
- Potetsalat
- Salat, dressing, brød og smør følger med koldtbordet.
Pris per kuvert kr 645,- inkl. kaffe
Lokalleie fra kr 4000 til kr 8000 vil komme i tillegg.
Norsk spekemat
- Assortert tradisjonell norsk spekemat
- Eggerøre
- Potetsalat
- Rømme
- Flatbrød, brød og smør
Pris per kuvert kr 495,- inkl. kaffe
Tillegg for rømmegrøt kr 60,- per kuvert.
Lokalleie fra kr 4000 til kr 8000 vil komme i tillegg.
Varme gryteretter
Maten blir satt opp som en buffet hvor gjestene forsyner seg selv.
Velg en av følgende retter:
- Oksegryte kokt i rødvin, med skivede poteter.
- Villmarksforums kremede elggryte med urtestekte poteter.
Pris per kuvert kr 645,- inkl. kaffe og dagens dessert.
Lokalleie fra kr 4000 til kr 8000 vil komme i tillegg.
Dessert
- Vanilje-pannacotta med bær kr 105,-
- Sjokolademousse med kirsebær kr 105,-
- Vaniljeis med hasselnøttcrumble og hjemmelaget salt karamellsaus kr 105,-
- Créme Brûlée kr 105,-
Kaffe til egene kaker
Det er mulig å ta med egene kaker som blir servert med kaffe kr 75,- per kuvert
Andre tjenester
Velkomstdrikke (alkoholfritt/alkohol) kr. 55,- / 110,-
Fruktbuffet til 20/40 personer kr. 500,- / 900,-
Pynting dagen før arrangement kr 300,-
Leie av hvite duker kr 250,- per stukk
Bruk av TV/skjerm/audio kr. 300,-
Se flere menyforslag under
- 2-3 rettersmiddag
For brylluper se priser og praktisk informasjon under Bryllupspakker