Buffeer

Varmbuffet - Myrskogens skatter

  • Sesampanert laks
  • Elgkarbonader med løk
  • Marinerte kyllinglår
  • Bakte rotgrønnsaker
  • Hvitløkstekte poteter
  • Tyttebærrømme
  • Salat, dressing, brød og smør

Pris per kuvert kr 540,- inkl. kaffe

Lokalleie vil komme i tillegg.

Tradisjonelt koldtbord

  • Gravet ørret med sennepssaus
  • Røkelaks med eggerøre
  • Spekemat med flatbrød og rømme
  • Kalkunfilet med waldorfsalat
  • Roastbeef med remulade
  • Ostefat med kjeks
  • Potetsalat
  • Salat, dressing, brød og smør følger med koldtbordet.

Pris per kuvert kr 540,- inkl. kaffe

Lokalleie vil komme i tillegg.

Norsk spekemat

  • Assortert tradisjonell norsk spekemat
  • Eggerøre
  • To typer potetsalat
  • Rømme
  • Flatbrød, brød og smør

Pris per kuvert kr 445,- inkl. kaffe

 

Tillegg for rømmegrøt kr 45,- per kuvert.

 

Lokalleie vil komme i tillegg.

Varmretter 

Maten blir satt opp som en buffet hvor gjestene foryner seg selv. 

Velg en av følgende retter:

  • Oksegryte kokt i rødvin,  med skivede poteter.
  • Villmarksforums kremede elggryte med urtestekte poteter.
  • Bacalao med hjemmebakt hvitløksbrød.

Pris per kuvert kr 540,- inkl. kaffe og dagens dessert.

Lokalleie vil komme i tillegg.

Dessert

  • Tilslørte Hennivangspiker kr 85,-
  • Vanilje-pannacotta med bær kr 95,-
  • Sjokolademousse med kirsebær kr 100,-
  • Vaniljeis med hasselnøttcrumble og karamellsaus kr 95,-

 

Se flere menyforslag under

For brylluper se priser og praktisk informasjon under Bryllupspakker