Buffeer

Varmbuffet 

  • Elgkarbonader med løk
  • Marinerte kyllingvinger
  • Bakte rotgrønnsaker
  • Hvitløkstekte poteter
  • Tyttebærrømme
  • Salat, dressing, brød og smør

Pris per kuvert kr 560,- inkl. kaffe

Lokalleie fra kr 3000 til kr 8000 vil komme i tillegg.

Tradisjonelt koldtbord

  • Gravet ørret med sennepssaus
  • Røkelaks med eggerøre
  • Spekemat med flatbrød og rømme
  • Kalkunfilet med waldorfsalat
  • Roastbeef med remulade
  • Ostefat med kjeks
  • Potetsalat
  • Salat, dressing, brød og smør følger med koldtbordet.

Pris per kuvert kr 560,- inkl. kaffe

Lokalleie fra kr 3000 til kr 8000 vil komme i tillegg.

Norsk spekemat

  • Assortert tradisjonell norsk spekemat
  • Eggerøre
  • Potetsalat
  • Rømme
  • Flatbrød, brød og smør

Pris per kuvert kr 460,- inkl. kaffe

 

Tillegg for rømmegrøt kr 60,- per kuvert.

 

Lokalleie fra kr 3000 til kr 8000 vil komme i tillegg.

Varmretter 

Maten blir satt opp som en buffet hvor gjestene forsyner seg selv. 

Velg en av følgende retter:

  • Oksegryte kokt i rødvin,  med skivede poteter.
  • Villmarksforums kremede elggryte med urtestekte poteter.

Pris per kuvert kr 560,- inkl. kaffe og dagens dessert.

Lokalleie vil komme i tillegg.

Dessert

  • Vanilje-pannacotta med bær kr 95,-
  • Sjokolademousse med kirsebær kr 100,-
  • Vaniljeis med hasselnøttcrumble og hjemmelaget salt karamellsaus kr 95,-

 

Kaffe til egene kaker

Det er mulig å ta med egene kaker som blir servert med kaffe kr 65,- per kuvert

 

 

Se flere menyforslag under

For brylluper se priser og praktisk informasjon under Bryllupspakker