Koldtbord

  • Gravet ørret med sennepssaus
  • Røkelaks med eggerøre
  • Spekemat med flatbrød og rømme
  • Kalkunfilet med waldorfsalat
  • Roastbeef med remulade
  • Leverpostei med sopp og bacon
  • Ostefat med kjeks
  • Potetsalat
  • Salat, dressing, brød og smør følger med koldtbordet.

Pris per kuvert kr 440,- inkl. kaffe

Lokalleie vil komme i tillegg.

Varmbuffet 1:

  • Sesampanert laks

  • Elgkarbonader med løk

  • Salviestekte kyllinglår

  • Sennepsmarinert svinenakke

  • Bakte rotgrønnsaker

  • Hvitløkstekte poteter

  • Tyttebærrømme

  • Salat, aioli, brød og smør

Pris per kuvert kr 450,- inkl. kaffe

Lokalleie vil komme i tillegg.

Varmbuffet 2:

  • Dillmarinert fiskespyd
  • Grov elgpaté med bacon
  • Helstekt entrecote
  • Sopp, erter og løk
  • Marinerte poteter
  • Bearnaisesaus
  • Salat, aioli, brød og smør

Pris per kuvert kr 450,- inkl. kaffe

Lokalleie vil komme i tillegg.


Se flere menyforslag under
For brylluper se priser og praktisk informasjon under Bryllupspakker.