- Gravet ørret med sennepssaus
- Røkelaks med eggerøre
- Spekemat med flatbrød og rømme
- Kalkunfilet med waldorfsalat
- Roastbeef med remulade
- Leverpostei med sopp og bacon
- Ostefat med kjeks
- Potetsalat
- Salat, dressing, brød og smør følger med koldtbordet.
Pris per kuvert kr 440,- inkl. kaffe
Lokalleie vil komme i tillegg.
Varmbuffet 1:
-
Sesampanert laks
-
Elgkarbonader med løk
-
Salviestekte kyllinglår
-
Sennepsmarinert svinenakke
-
Bakte rotgrønnsaker
-
Hvitløkstekte poteter
-
Tyttebærrømme
-
Salat, aioli, brød og smør
Pris per kuvert kr 450,- inkl. kaffe
Lokalleie vil komme i tillegg.
Varmbuffet 2:
- Dillmarinert fiskespyd
- Grov elgpaté med bacon
- Helstekt entrecote
- Sopp, erter og løk
- Marinerte poteter
- Bearnaisesaus
- Salat, aioli, brød og smør
Pris per kuvert kr 450,- inkl. kaffe
Lokalleie vil komme i tillegg.
Se flere menyforslag under
For brylluper se priser og praktisk informasjon under Bryllupspakker.