Julebord

Magisk julestemning med julebord på Nes Villmarksforum! Med hyggelig atmosfære ute og inne blir julebordet noe utenom det vanlige, for bedrifter eller private. Vi tilbyr bålkos ute eller inne, kanefart og tradisjonell julemat i julepyntet storgamme. Trubadur eller busstransport kan ordnes. Vi tilbyr julelunsj og julebuffet, julebord med overnatting, bålkos ute eller inne, og kanefart.

Tradisjonen tro holder vi julebord for småbedrifts og private grupper den 15 desember. Meld dere på til en hyggelig kveld med julestemning i fellesskap med andre!

Priser:

  • Julekoldtbord med varme og kalde retter fra kr 530,- per person.
  • Juletallerken m/riskrem til dessert kr 430,- per person.
  • Julelunsj m/riskrem til dessert kr 360,- per person.
  • Bålkos ute med varm villmarkstoddy kr 150,- per person.
  • Kun villmarkstoddy kr 79,- per person.
  • Kanefart - ta kontakt med oss for gruppepris.

Ta kontakt for tilbud på post@villmarksforum.no for å reservere ditt julearrangement.
 
 
 
 
 
 

Nes Villmarksforums julemeny 2018

  • Julelunsjtallerken med riskrem til dessert, kr 360,-
  • Lutefisk med tilbehør, og jule-panna cotta til dessert, kr 440,-
  • Ribbe med tilbehør, og riskrem til dessert, kr 430,-
  • Pinnekjøtt med tilbehør, og karamellpudding til dessert, kr 450,-
  • Ribbe med tilbehør, pinnekjøtt med tilbehør, og riskrem til dessert, kr 490,-

Buffeer

Julebordets klassikere, kr 560,-

  • Røklaks med eggerøre
  • Gravlaks med sennepssaus
  • Assortert sild
  • Patè med bacon og sopp
  • Sylte med sennep og rødbete
  • Medisterkaker
  • Medisterpølser
  • Ribbe
  • Surkål
  • Julesaus
  • Kokte poteter
  • Lefser og flatbrød
  • Sennep og tyttebær

Rock 'n' Roll jul, kr 530,-

  • Lutefisk i lefse
  • Gravet ørret
  • Kalkunrullade
  • Sennepssvinenakke
  • Øl-dampet pinnekjøtt
  • Jule-quesedillas
  • Pepperpoteter
  • Løk- og nøttesalat
  • Assorterte dipper og sauser
  • Brød og smør

Juleglede, kr 560,-

  • Bakt torsk med kapersmør
  • Granrøkt småørret
  • Lakserullade
  • Assortert kaviar på løvtynn toast
  • Stekt andebryst med appelsin
  • Rødvinsbresert ribbe
  • Medisterboller
  • Medistersossiser
  • Timianspoteter
  • Assorterte dipper sauser
  • Salat, brød og smør