Buffeer

 
 
 
 

Varmbuffeer

For våre enkeltrett buffeter velges en rett som serveres med en litt røff og rustikk serveringsstil som passer godt for de litt mer uformelle middagene. Maten blir satt eller hengt opp som en buffet rundt det åpne ildstedet midt i serveringslokalet storgamma. Vi tilbyr fire alternative retter, samt en sesongbasert rett:

  • Okse i rødvin med skivede poteter.
  • Villmarksforums kremede elggryte med hjemmelaget potetmos.
  • Kremet fiskegryte med hjemmebakt hvitløksbrød.
  • Dagens suppe buffet med 2 typer suppe, hvitløksbrød og smør.

Sesongens spesialiteter:

  • Vår: Kyllingfrikasse.
  • Sommer: Røkt svinegryte med sommerens grønnsaker.
  • Høst: Får i kål.
  • Vinter: Elglasagne.

Pris per kuvert kr 450,- inkl. kaffe og dagens dessert.

Lokalleie vil komme i tillegg.

Sammensatte buffeer

Rettene i sammensatte buffeter blir plassert på langbord i storgamma.

Myrskogens skatter

  • Sesampanert laks

  • Elgkarbonader med løk

  • Salviestekte kyllinglår

  • Sennepsmarinert svinenakke

  • Bakte rotgrønnsaker

  • Hvitløkstekte poteter

  • Tyttebærrømme

  • Salat, aioli, brød og smør

Pris per kuvert kr 450,- inkl. kaffe

Lokalleie vil komme i tillegg.

I de dype Mangenskogene

  • Dillmarinert fiskespyd
  • Grov elgpaté med bacon
  • Helstekt entrecote
  • Sopp, erter og løk
  • Marinerte poteter
  • Bearnaisesaus
  • Salat, aioli, brød og smør

Pris per kuvert kr 450,- inkl. kaffe

Lokalleie vil komme i tillegg.

 
 
 
 

Norsk spekemat

  • assortert tradisjonell norsk spekemat
  • eggerøre
  • to typer potetsalat
  • rømme
  • flatbrød, brød og smør.
  • Rømmegrøt kan serveres som tillegg.

Pris per kuvert kr 385,- med kaffe.
Tillegg for rømmegrøt kr 45,- per kuvert.

Lokalleie vil komme i tillegg.


Koldtbord

  • Gravet ørret med sennepssaus
  • Røkelaks med eggerøre
  • Spekemat med flatbrød og rømme
  • Kalkunfilet med waldorfsalat
  • Roastbeef med remulade
  • Leverpostei med sopp og bacon
  • Ostefat med kjeks
  • Potetsalat
  • Salat, dressing, brød og smør følger med koldtbordet.

Pris per kuvert kr 440,- inkl. kaffe

Lokalleie vil komme i tillegg.


Hennivangens småretter (tapas)

Det følger med salat, aioli og foccacia


Plukk og mix selv, kr 45,- pr rett. Velg minimum 6 retter.

  • Råmarinert ørret med koriander, sesam, vårløk og soya
  • Smørstekte kongekrabbeklør
  • Gravet gjedde
  • Lefserull med røkelaks og kremost
  • Røkelaksmousse med dill coulis
  • Dampede blåskjell
  • Østers naturell
  • 3 typer kaviar på løvtynn toast
  • Persille og hvitløkstekte sjampinjonger
  • Fylte tomater
  • Ande confite
  • Urtemarinerte kyllingklubber
  • BBQ svin
  • Pikante kjøttboller med ost
  • Elgkjøttboller
  • Oksehale terrine
  • Spekemat i butterdeig
  • Timian marinerte småpoteter
  • Hvitløkstekte båtpoteter

Grillbuffet (mai - september)

Israeltorpet

  • Assorterte hjemmelagde pølser
  • Hjemmelagd Hamburger
  • Marinerte kyllinglår
  • Bakte poteter
  • Salat
  • Assorterte dipper/sauser
  • Brød og smør

Pris per kuvert kr 380,- inkl. kaffe

Lokalleie vil komme i tillegg.


Langvasslia

  • Grillspyd med fisk
  • Kyllingfilet fylt med chorizo
  • Elgburger
  • Peppermarinert entrecote
  • Hvitløkstekte poteter
  • Salat
  • Assorterte dipper/sauser
  • Brød og smør

Pris per kuvert kr 450,- inkl. kaffe

Lokalleie vil komme i tillegg.


Dessert

  • Tilslørte Hennivangspiker kr 85,-
  • Blåbær panna cotta med friske bær kr 95,-
  • Brunost isparfait med bringebær kr 100,-
  • Sjokolademousse med kirsebær kr 100,-
  • Tarta Kesa med portvinskokt pære kr 105,-
  • Karamellpudding med krem og friske bær kr 90,-
  • Trollkrem med hippenkjeks kr 80,-
  • Nyr i variasjon kr 115,-


Kaker kan bakes på bestilling, bare å komme med ønsker.

 
 
 
 
Se flere menyforslag under
For brylluper se priser og praktisk informasjon under Bryllupspakker