3-retters middag

Forretter:
  • Hjemmegravet laks med sennepssaus.
  • Spekeskinke, ristet brød, aioli og frisk salat.
  • Gravet elg på salatseng, serveres med tyttebærrømme.
  • Hennivangens soppsuppe.
Hovedretter:
  • Vilt med rødvinssaus, sesongens grønnsaker og poteter.
  • Elgstek med kremet saus, sesongens grønnsaker og poteter (kun i sesong).
  • Helstekt oksefilet med kremet soppsaus, sesongens grønnsaker og poteter.
  • Andebryst med lønnesirup og balsamico saus, sesongens grønnsaker og poteter.
Fiskerett på forespørsel.

Dessert:
  • Pannacotta med sesongens tilbehør, serveres med friske bær.
  • Sjokoladekake med hjemmelaget vaniljeis.
  • Hennivangens tilslørte bondepiker.
  • Sjokolademoussé med sesongens tilbehør.
Pris per kuvert for 3 retter kr 595,- med kaffe.

Lokalleie vil komme i tillegg.

Se flere menyforslag under
For brylluper se priser og praktisk informasjon under Bryllupspakker.